Akreditovani seminar

(kat. broj: 1125, K3, P: 1, 8 bodova, odnosno 1  dan)  

24. novembar (subota) 2018. g. Kanjiža, Glavni trg 9.

Početak seminara: 9.00 časova  

 

Realizatori seminara su: AGOTA TOT, profesor u Gimnaziji za talentovane učenike Deže Kostolanji u Subotici, predmeti: mađarski jezik i književnost. SILVIA FARAGO, profesor u Gimnaziji za talentovane učenike Deže Kostolanji u Subotici, predmet: biologija, profesor u Gimnaziji Svetozar Marković u Subotici, predmet: biologija. PIROŠKA TOLNAI VARGA, profesor u Gimnaziji za talentovane učenike Deže Kostolanji u Subotici, predmeti: mađarski jezik, retorika i besedništvo, uvod u opštu lingvistiku.

Poštovani direktore, kolege!

Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža, 24. 11. 2018. godine organizuje akreditovani seminar koji je namenjen profesorima u gimnazijama i srednjim stručnim školama.

Ciljna grupa: Nastavnik predmetne nastave – gimnazija, Nastavnik opšteobrazovnih predmeta – srednja stručna škola, Nastavnik stručnih predmeta – srednja stručna škola, Nastavnik opšteobrazovnih predmeta – u srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne), Nastavnik stručnog predmeta u osnovnoj/srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne), Stručni saradnik u školi.

Ciljevi: Osposobljavanje nastavnika za vaspitno delovanje na formiranje i razvoj samopouzdanja učenika. Razvijanje komunikacionih veština nastavnika, za dobro slušanje, spoznavanje nekritičkih (iskrivljenih) uverenja koja utiču na sposobnost nastavnika da deluje vaspitno na učenike, sposobnost da zadobije poverenje učenika.

Teme programa: Nastava zasnovana na ličnosti učenika, veštinama, rešavanju problema, uključivanju ličnog iskustva i prenošenju znanja.

Uz priloženi formular prijave možete slati na mail adresu: rckanjiza@kanjiza.rs i lično na telefon/fax:  874 733, do 19. novembra 2018. godine.

Cena seminara/po učesniku: 2.000,00 dinara                                       

Jezik seminara: mađarski

Kategorije: Seminari

Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU

Copyright© 2018 RCKanjiza.edu.rs | Redesigned by Igor
sr_RSSrpski jezik
hu_HUMagyar sr_RSSrpski jezik