ELMARAD A KÉPZÉS!

Akkreditált képzés

kat. szám: 440, K2, P: 3, 8 pont/1 nap  

2019. február 23. (szombat)

A képzés kezdete: 09:00 óra

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés ára: 2.000,00 dinár/résztvevő 

A képzés nyelve: szerb

Jelentkezni a rckanjiza@kanjiza.rs címen vagy személyesen a 874 733 telefonszámon, 2019. február 18-ig. godine.

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ 2019. február 23-án az írott szöveg többrétegű megértésén keresztüli hatékonyabb tanítás és tanulás javítását célzó akkreditált képzést szervez tantárgypedagógusok és osztálytanítók számára.

Célcsoport: osztálytanító, általános- és középiskolai általános műveltségi és szaktantárgyat oktató tantárgypedagógus, iskolakönyvtáros

Célok: - módszertani megoldások a PISA teszteléseken észlelt hiányosságok kiküszöbölésére, - a hallgatók felkészítése az irodalmi és nem irodalmi szövegek különböző olvasási és értelmezési technikáinak tervezésére, kiválasztására és alkalmazására, - a hallgatók kompetenciáinak erősítése a tanulók szövegelemző és az elolvasott szöveg ok-okozati összefüggéseit felismerő önállóságát ösztönző különböző módszerek alkalmazására, melyek hozzájárulnak a tanulók olvasás iránti érdeklődésének felkeltéséhez és műveltségük fejlesztéséhez, - támogatás a tanulók záróvizsgára és érettségi vizsgára való felkészítéséhez.

Témák: A szövegértelmezés tanításának időszerű kérdései és a PISA tesztek eredményei. Lehetőségek a különböző irodalmi szövegek feldolgozási nehézségeinek megoldására. A különböző szöveges feladatok elvégzését könnyítő lehetőségek. Az elolvasottak megértése minden órán. A képzés értékelése.

Kategória: Képzések

Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU

Copyright© 2018 RCKanjiza.edu.rs | Redesigned by Igor
hu_HUMagyar