Kategorija: Megtartott képzések

A korszerű információs-kommunikációs technológiák alkalmazása a tanításban, 2016.10.08.

Akkreditált képzés

(kat. szám: 205, K1, P: 3, 8 pont, 1 nap)

2016. október 08. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete: 08:00 óra

 

Szerzők és képzők: Staniša Banjanin, önálló tanügyi tanácsos, szerb nyelv és irodalom szakos mester okleveles tanár, Nagybecskereki Iskolaigazgatóság; Dobrivoj Martonoši, osztálytanító, iskolaigazgató,  Milivoj Omorac Általános Iskola, Iđoš (Tiszahegyes); Tatjana Martonoši, osztálytanító, Petar Kočić Általános Iskola, Nakovo (Nákófalva)

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ 2016.10.18-án akkreditált képzést szervez, melynek célja a pedagógusok kompetenciáinak fejlesztése a korszerű információs-kommunikációs technológiák alkalmazására az oktatásban.

Célcsoport: 1. általános iskolai osztálytanítók, 2. általános iskolai tanárok; 3. gimnáziumi tanárok; 4. szakközépiskolai általános műveltségi tantárgyat oktató tanárok; 5. szakközépiskolai szaktantárgyat oktató tanárok; 6. fejlődési zavarokkal küszködő gyermekek iskolájában dolgozó tanárok; 7. felnőttképző iskolák tanárai; 8. művészeti (balett-, zene- és képzőművészeti) középiskolai tanárok; 9. művészeti (balett-, zene- és képzőművészeti) általános/középiskolai szaktantárgyat oktató tanárok; 10. választott és fakultációs tantárgyat oktató tanárok; 11. óvónő; 12. egészségügyi nővér-nevelő; 13. diákotthoni nevelő; 14. iskoláskor előtti intézmény szakmunkatársai; 15. általános és középiskolák szakmunkatársai; 16. munkatárs (pedagógiai asszisztens, segédtanár).

Célok: a pedagógusok kompetenciáinak fejlesztése a korszerű információs-kommunikációs technológiák alkalmazására az oktatásban; a pedagógusok felkészítése az innovatív kommunikációk alkalmazására az oktatás színvonalának előmozdítására; a pedagógusok felkészítése az oktatás színvonalának streaming technológiával történő előmozdítására; a pedagógusok felkészítése az internetes kommunikáció és az interneten elérhető tudásbázais alkalmazására az oktatási folyamatban.

A program témái: Információs-kommunkiációs technológiák; A kommunikáció korszerű formái és alkalmazásuk az oktatási folyamatban; Internetes prezentáció készítése és jelentősége; Távoktatás.

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2016. október 04-ig lehet.

A képzés ára: 2.500,00 dinár/résztvevő                                                                

A képzés nyelve: szerb