Kategorija: Megtartott aktivítások

Az Interaktív matematikai „ábécéskönyv“ bemutatása, 2014.11.20.

2014. november 20-án, 16,00 órakor

Korszerű oktatási technológiák  – az ismeretek átadásának és elsajátításának érdekes és könnyű módja!

  

Tisztelt igazgató, tisztelt kolléga!

A Tankönyvkiadó és a Coprix Media közösen ismertetik a többszörös nemzetközi elismerésben részesülő Interaktív matematikai „ábécéskönyv“-et a magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központban (Fő tér 9.), 2014. november 20-án, csütörtökön, 16:00 órai kezdettel.

Tisztelettel meghívjuk az általános iskolák osztálytanítóit és igazgatóit, hogy vegyenek részt a korszerű oktatási technológiák bemutatásán a táblagépekre installált matematikai ábécésköny példáján. Az alkalmazás a pedagógusok számára felbecsülhetetlen segítséget jelent, a tanulóknak pedig könnyített, szórakoztató és korszerű tanulási módot biztosít.

A bemutató célja, hogy megismerjék az innovatív szoftvert, és tapasztalatot cseréljenek a korszerű technológiák  oktatásban történő alkalmazásának jó és rossz gyakorlati példáiról.

Reméljük, hogy véleményükkel, ötleteikkel hozzájárulnak a program tartalmának bővítéséhez és a szerbiai általános iskolai oktatás fejlesztéséhez, mert a projekt jellege maga is többéves fejlesztési felület.

Bővebb információk a projektről a Tankönyvkiadó (Zavod za udžbenike, www.zavod.co.rs) és a Coprix Media (www.coprix.net) honlapjain.

Jelentkezni a mellékelt adatlappal a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 874-733 telefon/fax számon 2014. november 10-ig lehet.