Kategorija: Megtartott képzések

Az Óperenciás tengeren túl – tündérmese a fejlődéslélektan tükrében

Akkreditált képzés

(kat. szám: 848, K3, P:9, 24 pont/3 nap)

2016. június 27-29. (hétfő-szerda)

Magyarkanizsa, Fő tér 9. (a Regionális Központ új épülete)

A képzés kezdete:  09:00 óra  

 

Szerzők és előadók:   Joó-Horti Lívia, Dencs Tünde, Mengyán Pletikoszity Ildikó

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált képzést szervez óvodapedagógusok, osztálytanítók és szakmunkatársak számára.

Célcsoport: óvodapedagógusok, egészségügyi nővér-nevelők, diákotthoni nevelők, iskoláskor előtti intézmény szakmunkatársai, osztálytanítók, iskolai szakmunkatársak, munkatársak (pedagógiai, andragógiai asszisztens, segédtanár), igazgató/igazgatóhelyettes.

Általános célok: A gyermek fejlődési jellemzőivel és szükségleteivel kapcsolatos ismeretek; a mese jelentősége a gyermek személyiségének fejlődésében; személyes élmény és önismeret.

Specifikus célok: A meseolvasás jelentőségének tudatosítása a szülőben; a meseolvasás és mesefeldolgozás gyakorlatának fejlődése; a népmesék és tündérmesék jelentősége.

Témák: A gyermek fejlődési jellemzői és szükségletei. A mese fontossága a gyermek fejlődésében. A személyes élmény a mese feldolgozása során. A mesefeldolgozás módszerének ismertetése. A képzés értékelése.

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2016. június 20-ig lehet.

A képzés ára: 4.500,00 dinár/résztvevő                                                     

A képzés nyelve: magyar