Kategorija: Megtartott képzések

Határterületek – mi a közös a fizikában, kémiában és a biológiában?, 2016.12.17.

Akkreditált képzés

(kat. szám: 842, K1, P:1, 8 pont/1 nap)

2016. december 17. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete:  08:00 óra  

 

Szerzők és előadók: Édes Katalin, Vasas Csilla, Szórád Endre

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált továbbképzést szervez osztálytanítók és tanárok számára.

Célcsoport:

  1. osztálytanítók
  2. tantárgytanítók – általános iskola
  3. tantárgytanítók – gimnázium, szakközépiskola

Célok: A program célja hogyan megtalálni és azonosítani a fiatal és tehetséges tanulókat fizikából, kémiából és biológiából valamint, hogy tökéletesítsék tudásukat,  ezeket a tantárgyakat oktató tanárok. A program azt is célul tűzte, hogy úgy oktassuk, neveljük a tehetséges tanulókat, hogy megkapjanak minden szükséges és megérdemelt tudást ezekből a tárgyakból, különösen rámutatva arra, hogy ezek a tárgyak ugyanazt a természetet tanulmányozzák, csak más nézőpontból szemlélve.

Témák: Vér – a természetben fellelhető ok-okozati viszonyok vizsgálata, az ember és a természet között fennálló kapcsolat tudatosítása, a természetre gyakorolt egyéni hatások tudatosítása. A három tudományág korrelációs lehetőségeinek vizsgálata.

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2016. december 14-ig lehet.

A képzés ára: 2.000,00 dinár/résztvevő                                                          

A képzés nyelve: magyar