Kategorija: Megtartott képzések

Képzés: „A játék a fizika és a földrajz oktatásában – hogyan keltsük fel a tanulók érdeklődését a természettudományos tantárgyak iránt“, 2017.06.17.

Akkreditált képzés

(kat. szám: 849, K1, P: 3, 8 pont – 1 napos képzés)  

2017. június 17. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete: 08:00 óra  

Szerzők és előadók: Szabó Tünde; Kovács Ildikó

 

Tisztel igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált képzést szervez, melynek célja a résztvevők felkészítése a természettudományok közötti együttműködésre kísérletek segítségével.

Célcsoport: osztálytanítók, általános iskolai tantárgypedagógusok, gimnáziumi tantárgypedagógusok, általános műveltségi  tantárgyak oktatói –szakközépiskola, szaktantárgyak oktatói – szakközépiskola, fejlődési zavarokkal küszködő gyermekek iskoláinak tanárai, felnőttképző iskolák tanárai, választott és fakultatív tantárgyak oktatói, óvónők, diákotthoni nevelők.

Általános célok: Segítségnyújtás a természettudományi tantárgyakat tanító tanároknak (fizika, földrajz) és óvónőknek, tanítóknak, hogyan tenni érdekesebbé és érthetőbbé a tananyagot kísérletek segítségével.

Specifikus célok:  A tanárok motiválása a kísérletek alkalmazására a tanórákon,  különböző tantárgyakat tanító tanárok  felkészítése az egymás közötti együttműködésre (korreláció a tantárgyak között).

Témák: Mozgás, Energia, Hang, Optika, Hő, Egyensúly, Nyomás, Felszínformáló erők, Időmérés, Környezetszennyezés, Érdekességek, praktikák

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen a 874 733 telefon/fax számon, 2017. június 9-éig lehet.

A képzés ára: 2.000,00 dinár/résztvevő                              

A képzés nyelve: magyar