Kategorija: Megtartott képzések

Képzés: Bevezetés a drámapedagógiába, 2016.02.27.

Akkreditált képzés (kat. szám: 777, K3, P:1., 8 pont/1 napos)

2016. február 27. (szombat) Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete: 08:00 óra

 

Szerzők és előadók: spec. prof. Sárosi Gabriella, történelemtanár, oktatási menedzser; Sóti Orsolya, iskolapedagógus; Perpauer Attila, osztálytanító, fejlesztő-differenciáló pedagógus – Stevan Sremac Általános Iskola, Zenta

Célcsoport: osztálytanítók, általános és középiskolai tantárgypedagógusok, fejlődési zavarokkal küszködő tanulók iskolájában oktató tanárok, óvodapdagógusok, diákotthoni nevelők, iskoláskor előtti intézmény szakmunkatársai, választott és fakultatív tantárgyakat oktató tanárok, iskolai szakmunkatársak, munkatársak (pedagógiai, andragógiai asszisztens, segédtanár).

Általános célok: A pedagógusok drápapedagógiai kompetenciáinak fejlesztése.

Specifikus célok: Alapvető drámapedagógiai elméleti ismeretek elsajátítása; Ötletek és instrukciók alkalmazása az oktató-nevelő tevékenység kreatív megszervezésre; Az önkifejezés fejlesztése verbális, valamint a gesztikuláció, a mozgás, a  rajz és a színészet eszközeivel; A saját és mások érzelmeinek felismerésére és megértésére irányuló készségek fejlesztése.

Témák: Elméleti rész – a drámapedagógia elméleti alapjai; Gyakorlati rész – A képzés résztvevői önállóan oldják meg a képzésvezetők által megadott feladatokat.

Jelentkezni a mellékelt űrlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 874-733 tel./fax számon lehet 2016. február 19-ig.

A képzés ára/fő: 1.700,00 dinár

A képzés nyelve: magyar