Kategorija: Megtartott képzések

Képzés: Diszlexiák és diszgráfiák – a korszerű oktatás kihívásai, 2016.04.09.

Akkreditált képzés

(kat. szám: 284, K2, P:8, 8 pont/1 nap)

2016. április 09. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9. (a Regionális Központ új épülete)

A képzés kezdete:  09:00 óra  

 

Szerzők és előadók: Vujović Marina, logopédus, audio-nyelvész, kutató, munkatárs; Jeličić Dobrijević Ljiljana, logopédus, audio-nyelvész, tudományos munkatárs – Đorđe Kostić Kísérleti Fonetikai és Beszédpatológiai Intézet, Belgrád

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált képzést szervez osztálytanítók és általános iskolai tanárok számára.

Célcsoport: általános iskolai osztálytanító, tanár, szakmunkatáras (pedagógiai, andragógiai asszisztens, segédtanár)

Általános célok: a tanulási zavarok felismerése (diszlexia, diszgráfia) és munkamodellek.

Specifikus célok: ismeretek elsajátítása a beszéd-nyelvi patológiás modellek hatásáról az iskolai készségek (olvasás, írás) elsajátításában; ismeretek elsajátítása szubnyelvi funkciók hatásáról az iskolai készségek elsajátításában; tanulási zavarok az írás-olvasás el nem sajátított technikáinak viszonylatában; munkamodellek a tanulási zavarokkal küszködő gyermekekkel folytatott munkához.

A program témái: Beszéd-nyelvi fejlettség és az iskolai készségek elsajátítása; Tanulási zavarok; munkamodellek a tanulási zavarokkal küszködő gyermekekkel folytatott munkához.

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2016. április 01-jéig lehet.

A képzés ára: 2.000,00 dinár/résztvevő                                                    

A képzés nyelve: szerb