Kategorija: Megtartott képzések

Képzés: Hogyan alkalmazzunk speciális függvényeket egyenletek és egyenlőtlenségek megoldására a tehetséggondozásban?, 2016.10.29.

ELMARAD

Akkreditált képzés

(kat. szám: 858, K1, P:1, 8 pont/1 nap)

2016. október 29. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete:  08:00 óra  

 

Szerzők és előadók:  Dr. Péics Hajnalka, matematikatanár, rendkívüli egyetemi tanár, Újvidéki Egyetem, Építőmérnöki Kar, Szabadka, Mgr. Csikós Pajor Gizella, matematikatanár – igazgató, főiskolai előadó, Műszaki Szakfőiskola, Szabadka, Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium, Zenta, Béres Zoltán, matematikatanár, tanár, Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium, Zenta, Vegyészeti-technológiai Iskola, Szabadka

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált továbbképzést szervez matematikatanárok számára.

Célcsoport: általános iskolai, gimnáziumi és szakközépiskolai matematikatanárok

Célok: Az általános iskola felsőbb osztályaiban és a középiskola osztályaiban tanító matematikatanárok képesítése speciális függvények (abszolútérték függvény, egészrész függvény, törtrész függvény) alkalmazására néhány egyenlet és egyenlőtlenség analitikus és grafikus megoldásában.

Témák: Függvény transzformációk alkalmazása az abszolútérték függvényre, egészrész függvényre és törtrész függvényre; Egyenletek klasszikus megoldása; Az egészrész függvény és törtrész függvény alaptulajdonságai; Paraméteres feladatok; Összetettebb versenyfeladatok a korábbi évek versenyeiből; A Geogebra szoftver lehetőségei; Új feladatok létrehozása; Tudás- és minőségellenőrzés

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2016. október 25-ig lehet.

A képzés ára: 2.500,00 dinár/résztvevő                                                          

A képzés nyelve: magyar