Kategorija: Megtartott képzések

Képzés: Innovatív személyiségfejlesztő technikák gyermekeknek, 2016.09.24.

 

Akkreditált képzés

(kat. szám: 917, K3, P:4, 8 pont/1 nap)

2016. szeptember 24. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete:  08:00 óra  

 

Szerzők és előadók:     Fehér Anikó, gyógypedagógus – origofrenológus, Mácsai Mónika, óvónő

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált továbbképzést szervez óvodapedagógusok, osztálytanítók, tanárok és szakmunkatársak számára az érzelmi intelligencia személyiségfejlesztő hatásáról és alkalmazásáról.

Célcsoport: általános iskolai osztálytanítók, tantárgypedagógusok, gimnáziumi és szakközépiskolai tantárgypedagógusok – általános műveltségi tantárgyak és szaktantárgyak oktatói és szaktanárok, fejlődési zavarokkal küszködő gyermekek iskoláinak tanítói és tanárai, felnőttképző iskolák tanárai, művészeti középiskolák (zenei, balett képzőművészeti) általános műveltségi tantárgyakat és szaktantárgyakat oktató tanárai, választott és fakultatív tantárgyak oktatói, óvónők, egészségügyi nővér-nevelők, diákotthoni nevelők, iskoláskor előtti intézmény szakmunkatársai, iskolai szakmunkatársak, pedagógiai/andragógiai szakmunkatársak, igazgató/igazgatóhelyettes.

Célok: Megismertetni a résztvevőket az érzelmi intelligencia fogalmával, jelentőségével, az érzelmi intelligencia hatásával a tanulók mindennapjaira. Tapasztalatokat átadni, hogy a résztvevők fel tudják ismerni a nem mindig egyértelmű problémás helyzeteket. A résztvevők empátiás készségét fejleszteni, segíteni, meglátni mi lehet a probléma mögött. Megismertetni innovatív személyiségfejlesztő technikákkal és azok elérésének módjáról, helyéről információt nyújtani.

Témák: Személyiség és érzelmi intelligencia. Mikor kell segíteni? Innovatív személyiségfejlesztő technikák. Hol kaphat a pedagógus és a szülő segítséget?

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2016. szeptember 20-ig lehet.

A képzés ára: 2.500,00 dinár/résztvevő                                                          

A képzés nyelve: magyar