Kategorija: Megtartott képzések

Képzés: Örömmozgás- reedukációs, népi játék és néptánc alapú készség- és  képességfejlesztés óvodásoknak és iskolásoknak, 2017.02.11.

Akkreditált képzés

(kat. szám: 934, K3, P:1, 8 pont/1 nap)

2017. február 11. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete:  08:00 óra  

 

Szerzők és előadók: Csányi Tamara, Szécsi Zsolt

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált továbbképzést szervez 2017. február 11-én óvónők, osztálytanítók és szaktanárok számára.

Célcsoport: óvónők, tanárok a speciális nevelési igényű tanulók iskolájában,  osztálytanítók, szaktanárok-általános iskola

Célok: А résztvevők felkészítése a mozgás reedukációjának,a népi gyermekjátékok, a néptánc és népzene alkalmazására a támogatást igénylő, tаnulási nehézségekkel küzdő tanulók fejlesztésében. А résztvevők megismertetése a mozgás-reedukációjá fejlesztésében betöltött szerepével és a résztvevők felkészítése a reedukáció készség- és képességfejlesztésben való alkalmazására. A résztvevők megismertetése azon népi gyermekjátékokkal, amelyek a segítik mozgásfejlődést, a szociális és egyéb készségek fejlődését és a  résztvevők felkészítése ezen gyermekjátékok fejlesztésben történő alkalmazására. A résztvevők megismertetése a ritmikus mozgásgyakorlatok és a zene fontosságával, a személyiség fejlődésben betöltött szerepével és a résztvevők felkészítése a ritmikus gyakorlatok fejlesztésben való alkalmazására.

Témák: A mozgásfejlődés szakaszai a prenatális kortól a táncig. А tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek  mozgás reedukációjának fontossága és a mozgás- és egyéb készségek fejlesztésében betöltött szerepe. А népi gyermekjátékok természetes jelenléte a gyermekek életében. A népi gyermekjátékok mint a mozgás, szociális és egyéb készségek fejlesztésének alternatív megoldásai. A ritmus, a ritmusgyakorlatok, a népzene és a néptánc mint a mozgás, szociális és egyéb készségek fejlesztésének alternatív megoldásai.

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2017. február 3-áig lehet.

A képzés ára: 2.000,00 dinár/résztvevő                                                      

A képzés nyelve: magyar