Kategorija: Megtartott képzések

Képzés: Szépszóval  – kommunikáció a nevelés szolgálatában, 2016.10.22.

Akkreditált képzés

(kat. szám: 951, K4, P:4, 8 pont/1 nap)

2016. október 22. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete:  08:00 óra  

 

Szerzők és előadók:  Rakić Olga – okl. iskolapedagógus,  Ivković, Ivandekić Slađana – okl. iskolapedagógus, Telek Kristina – okl. iskolapszichológus

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált továbbképzést szervez óvodapedagógusok, osztálytanítók, tanárok és szakmunkatársak számára.

 Célcsoport: osztálytanító, általános iskolai tantárgypedagógusok, gimnáziumi tantárgypedagógusok, általános műveltségi  tantárgyak oktatói –szakközépiskola, szaktantárgyak oktatói – szakközépiskola, fejlődési zavarokkal küszködő gyermekek iskoláinak tanárai, felnőttképző iskolák tanárai, választott és fakultatív tantárgyak oktatói, óvónők, diákotthoni nevelők

Célok: Megismertetni a pedagógusokkal a konstruktív kommunikáció alapjait. Megérteni és elsajátítani a kívánatos kommunikációs technikákat a gyerekekkel való mindennapi munkában. Felkészíteni a pedagógusokat a viselkedési zavarok felismerésére, amelyeket a nem megfelelő kommunikációs módszerek és az intoleráns viselkedés idézett elő.

Témák: Helyesen értékelt és alkalmazott kommunikáció a mindennapi gyakorlatban – előfeltétele a nevelő-oktató folyamat kívánatos nevelési légkörének kialakításában. A kommunikáció fajtái és alkalmazási lehetőségei a nevelő-oktató folyamatban. A kommunikáció nevelési szempontjai.

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2016. október 17-ig lehet.

A képzés ára: 2.500,00 dinár/résztvevő                                                          

A képzés nyelve: magyar/szerb