Kategorija: Megtartott aktivítások

Konferencia: Diagnosztikus értékelés és kompetenciafejlesztés, 2014.11.27.

Szakmai konferencia, amely a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon kerül sor Szabadkán, 2014.11.27-én

 

Téma: Diagnosztikus értékelés és kompetenciafejlesztés

 

Tisztelt Igazgatónő/Úr

A Magyar Nemzeti Tanács, a Vajdasági Módszertani Központ és a Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ közösen egynapos akkreditált konferenciát szervez Szabadkán a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar épületében (Strossmayer utca 11.) 2014. november 27-én 10 órai kezdéssel.

A konferencián a szegedi Neveléstudományi Intézet munkatársai ismertetik a konferencia résztvevőinek az Intézet álltal kidolgozott e-dia online kompetenciamérés,- és fejlesztés programját. Közvetlen módon minden résztvevő tapasztalatot nyer a rendszer működéséről és a feladatok használhatóságáról.

A mérő és fejlesztő online rendszer szeptember 1-től több kompetenciaterületen kidolgozott játékos mérési és fejlesztési feladatokkal áll az iskolák rendelkezésére. Fejlesztési stratégiánkkal összhangban célunk, hogy minél több iskolánk rákapcsolódjon a rendszerre és használja a diákok tudásának mérésére és fejlesztésére.

A konferenciára iskoláink osztálytanítóit és a szakszolgálat (pszichológus, pedagógus) tagjait várjuk. A résztvevők létszáma 70 főben korlátozott. A résztvevők útiköltségét megtérítjük, és étkezést biztosítunk számukra. A konferencia akkreditált az Oktatási- és Nevelés Fejlesztési Intézet (ZUOV) részéről, és az azon való részvétel 1 kredit pontot ér. A nemzetközi konferencia nyelve magyar, a részvétel ingyenes.

 A jelentkezéseket 2014.11.20-ig várjuk a   lajko@mnt.org.rs  címre!

A jelentkezési lap és a konferencia programterve mellékelve található.

Program
Jelentés