Kategorija: Megtartott aktivítások

Szülők fóruma – előadássorozat iskoláskor előtti gyermekek szülei számára, 2015.03.24.

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ 2015.03.24-én 16:30 órai kezdettel új előadássorozatot indít, ez alkalommal az iskoláskor előtti korosztály szülei számára.

Intézményünk alaptevékenysége a pedagógusok szakmai továbbképzése, emellett azonban foglalkozik a szülői kompetenciák fejlesztésével és a gyermekek képességeinek és készségeinek fejlesztésével is, mert működésünk alapelve, hogy az oktató-nevelő folyamat három egyformán fontos tényezője a tanuló-az iskola- és a szülő, akikre egyformán oda kell figyelni és, akik hatékony együttműködése nélkül az oktató-nevelő folyamat sem lehet teljes mértékben eredményes.

A szülők fóruma program a gyermeki fejlődés pedagógiai-pszichológiai aspektusait dolgozza fel, mert ezek jelenthetik a legnagyobb kihívásokat a gyermeknevelés és a család mindennapjai szempontjából.

A programot heti rendszerességgel, műhelymunkában szervezzük, Rakić Olga – okl. pedagógus, pedagógiatanár,  Ivković Ivandekić Slađana – okl. pedagógus, pedagógiatanár és Telek Krisztina, okl. pszichológus, szakemberek vezetésével.