Kategorija: Megtartott aktivítások

Tájékoztató jellegű értekezlet: a Törökörszág, Japán és Lengyelország által folyósított támogatásokkal kapcsolatban, 2016.02.04.

2016.02.04. A belgrádi Edukációs és Projektmenedzsment Központ (CESU, www.ceup.rs) a magyarkanizsai Regionális Központban tartott tájékoztató jellegű értekezletet a Törökörszág, Japán és Lengyelország által folyósított támogatásokkal kapcsolatban.

Az előadást Marjanović Ksenija, a projekt team vezetője tartotta.

A résztvevők a közszolgálati, oktatási, szociális védelmi, közvállalati, művelődési és más közintézmények vezetői és dolgozói voltak.

A találkozó célja az volt, hogy konkrét információkat nyújtson ezekről a támogatásokról, illetve a pályázati előírásokról.

A hallgatóság megismerkedett a támogatások rendeltetésével, a pályázható témákkal, a szükséges pályázati dokumentáció tartalmával, a pályázati eljárásokkal és a három támogató ország pályázati űrlapjaival.

A minden részletre kiterjedő, pontos információk a pályázati tevékenység valamennyi időszerű, konkrét és gyakorlati szakaszát felölelték, konkrét választ és útmutatást nyújtva a feltett kérdéseikre és megfogalmazott kételyeikre.

A résztvevők nagyon elégedettek voltak, elismerően nyilatkoztak az előadásról és a magas szintű szakmai tudással rendelkező szakemberről, akivel nyíltan és részletesen megbeszélhették kérdéseiket.

Képek