Kategorija: Megtartott aktivítások

Tehetség konferencia: a Magyar Tudomány Ünnepe, 2014.11.28.

Tisztelt Előadók!
 
Felhívjuk figyelmüket a pénteki 2014. november 28-i, Tehetség konferenciára a Magyar Tudomány Ünnepére. 14:00 – 14:25 között  a regisztráció alatt kérem, töltsék fel előadásaikat a számítógépre.
 
A korábbi megbeszélésünkkel összhangban kérjük, hogy minden Intézmény jelenjen meg minimum négy vagy több pedagógussal.

A vajdasági oktatási szakembereknek  a jövőben mind nagyobb gondot  kell forditaniuk  a tehetséges fiatalok időbeni kiválasztására, munkájuk hasznosítására.

A konferencia  célja, hogy  kezdeményezze illetve megerősitse, hogy olyan tehetséggondozó műhelyek jöjjenek létre, illetve erősödjenek meg amelyekben megfelelő szakmai vezetés mellett, személyre kialakitott  odafigyeléssel a legjobb képességű diákok maximálisan a legtöbbet kaphatják és adhatják vissza  közösségünknek.

Célunk, hogy áttekinthetővé tegyük  a közoktatásban dolgozók  számára, hogy az egyes területeken tevékenykedő pedagógusok  milyen szervezeti keretek között mely tehetséggondozó  témákkal foglalkoznak.

Bemutatjuk a a már regisztrált és sikeres tehetséggondozó szervezetek, iskolák  kínálatát, azok tehetséggondozással kapcsolatos  eredményeit és lehetőségeit.

Fontosnak tartjuk, hogy erősödjön az vajdasági  magyar  tehetséggondozók  kommunikációja, meglelhessék egymást azok a  pedagógusok, akik néha párhuzamosan, néha összekapcsolhatóan dolgoznak különféle témákon a tehetséggondozás területén.

Program

 
Részvételüket, kérem jelezzék legkésőbb 2014.11.27- ig.
 
A Konferenciára szeretettel várjuk Önöket!