Kategorija: Megtartott képzések

Ügyes tanoda, 2018.08.27.

Akkreditált képzés

 (kat. szám: 936, K3, P:1, 8 pont/1 nap)

2018. augusztus 27. (hétfő)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete:  09:00 óra  

 

Szerzők és előadók:  Nagy Kracsun Szimonetta – osztálytanító, Bús Szuzanna – okl. pszichológus            

 

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált továbbképzést szervez óvodapedagógusok, osztálytanítók, tanárok és szakmunkatársak számára.

Célcsoport: osztálytanító, tantárgy tanítók – általános iskola, sajátos nevelési igényű gyerekeket oktató pedagógus, óvónő, szakmunkatárs – óvoda, szakmunkatárs – iskola, munkatárs (pedagógiai asszisztens, tanársegéd)

Célok: Megismertetni a résztvevőkkel a gyermek természetes szükségletein alapuló képességfejlesztés lehetőségeit és módszereit. Megtanítani a pedagógusokat arra, hogy felismerjék az ál problémákkal küzdő gyerekeket. Megnövelni a pedagógusok érzékenységét, hogy elfogadják és alkalmazzák az alternatív képességfejlesztő módszereket.

Témák:  Az ál problémákkal küzdő gyerekek jellemzői. Miért vegyes csoport? – a kortársak szerepe a fejlesztésben.  A tanodában miért alapozzuk a munkát a játékra. Kommunikáció és kapcsolat a környezettel. Viszonyok a kortárscsoportban.  Problémakezelés – gyakorlati munka.

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2018. augusztus 15-éig lehet.

A képzés ára: 2.000,00 dinár/résztvevő                                                       

A képzés nyelve: magyar