Kategorija: Održani seminari

OTKAZAN SEMINAR: „Иновативност и креативност у средњошколској настави“, 24.11.2018.

OTKAZAN SEMINAR

Акредитовани семинар

(кат. број: 1125, К3, П: 1, 8 бодова, односно 1  дан)  

24. новембар (субота) 2018. г. Кањижа, Главни трг 9.

Почетак семинара: 9.00 часова  

 

Реализатори семинара су: АГОТА ТОТ, професор у Гимназији за талентоване ученике Деже Костолањи у Суботици, предмети: мађарски језик и књижевност. СИЛВИА ФАРАГО, професор у Гимназији за талентоване ученике Деже Костолањи у Суботици, предмет: биологија, професор у Гимназији Светозар Марковић у Суботици, предмет: биологија. ПИРОШКА ТОЛНАИ ВАРГА, професор у Гимназији за талентоване ученике Деже Костолањи у Суботици, предмети: мађарски језик, реторика и беседништво, увод у општу лингвистику.

Поштовани директоре, колеге!

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Кањижа, 24. 11. 2018. године организује акредитовани семинар који је намењен професорима у гимназијама и средњим стручним школама.

Циљна група: Наставник предметне наставе – гимназија, Наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа, Наставник стручних предмета – средња стручна школа, Наставник општеобразовних предмета – у средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), Наставник стручног предмета у основној/средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), Стручни сарaдник у школи.

Циљеви: Оспособљавање наставника за васпитно деловање на формирање и развој самопоуздања ученика. Развијање комуникационих вештина наставника, за добро слушање, спознавање некритичких (искривљених) уверења која утичу на способност наставника да делује васпитно на ученике, способност да задобије поверење ученика.

Теме програма: Настава заснована на личности ученика, вештинама, решавању проблема, укључивању личног искуства и преношењу знања.

Уз приложени формулар пријаве можете слати на маил адресу: rckanjiza@kanjiza.rs и лично на телефон/фаx:  874 733, до 19. новембра 2018. године.

Цена семинара/по учеснику: 2.000,00 динара                                       

Језик семинара: мађарски