Kategorija: Megtartott képzések

A tolerancia iskolája, 2015.08.31.

Akkreditált képzés

(kat. szám: 83, K3, P:1, 8 pont/1 napos)

 2015. augusztus 31. (hétfő)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete: 08:00 óra

 

Szerzők és előadók: Sárosi Gabriella, történelemtanár, oktatási menedzser szakértő; Perpauer Attila, osztálytanító, fejlesztő-differenciáló pedagógus; Szalkai Orsolya, szakmunkatárs, okl. pedagógus; – Stevan Sremac Általános Iskola, Zenta

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált képzést szervez, melynek célja a pedagógusok szenzibilitásának fejlesztése a sajátos nevelési igényű gyermekekkel folytatott munkához.

Célcsoport: általános iskolai osztálytanítók, tanárok; gimnáziumi tanárok; szakközépiskolai általános műveltségi tantárgyakat oktató tanárok; fejlődési zavarokkal küszködő gyermekek számára fenntartott iskolák pedagógusai; felnőttképző iskolák tanárai; művészeti (balett-, zene- és képzőművészeti) középiskolai tanárok; választott és fakultációs tantárgyakat oktató tanárok; egészségügyi nővér-nevelőnők; óvónők, diákotthoni nevelők; óvodák, általános és középiskolák szakmunkatársai (pedagógiai asszisztens, segédtanár), igazgató/igazgatóhelyettes.

Általános célok: a résztvevők szenzibilitásának fejlesztése a sajátos nevelési igényű gyermekekkel folytatott munkához.  

Specifikus célok: Az emberek iránti előítéletekkel kapcsolatos elméleti ismeretek elsajátítása. A résztvevők szenzibilizálása a saját és mások érzelmeinek és szükségleteinek felismerésére és megértésére. A környezettel történő együttműködéshez szükséges képességek fejlesztése.

Témák: Elméleti rész – Előadás az emberek iránti előítéletekről és sztereotípiákról; Gyakorlati rész –  a képzés résztvevői önállóan oldják meg a feladatokat a képzésvezetők utasításai alapján.

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen a 024/874 733 telefon/fax számon, 2015. augusztus 27-ig lehet.

A képzés ára: 1.800,00 dinár/résztvevő                                                    

A képzés nyelve: magyar