Kategorija: Megtartott képzések

Képzés: Iskolába indulok – a gyermek iskolába indulását előkészítő folyamat individualizálása, 2016.04.16.

Akkreditált képzés

(kat. szám: 537, K3, P: 9, 8 pont/1 nap)

2016. április 16. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9. (a Regionális Központ új épülete)

A képzés kezdete:  09:00 óra  

 

Szerzők és előadók: Vrcelj Ódri Violetta, pedagógus; Jovićević Milana, pszichológus; Milić Eleonora, óvónő, Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény, Szabadka

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált képzést szervez az iskoláskor előtti intézmények óvodapedagógusai és szakmunkatársai számára.

Célcsoport: iskoláskor előtti intézmények óvodapedagógusai és szakmunkatársai

Általános célok: a gyermek iskolába indulását előkészítő folyamat individualizálása; az óvodapedagógusok felkészítése a szülőkkel megvalósítandó partnerviszonyra a gyermek iskolába indulását előkészítő folyamatban.

Specifikus célok: az óvodapedagógusok meglévő ismereteinek újradefiniálása a felnőtteknek a gyermek pszichofizikai fejlődésének ösztönzésében játszott szerepével kapcsolatban; kompetenciák elsajátítása a gyermek pszichofizikai státusának felmérésére szolgáló eszközök alkalmazására; kompetenciák elsajátítása szülői értekezlet megtartására a szülők interaktív edukációja formájában; kompetenciák elsajátítása a szülői fogadóórák megtartására a megállapított protokoll szerint; kompetenciák elsajátítása a szülők támogatására a gyermek iskolába indulását előkészítő folyamatban vállalt aktív szerepre.

A program témái: Az iskolaérettség; A felnőttek szerepe a gyermek fejlődésének ösztönzésében; Az óvoda és a szülők közti együttműködés

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen a 024/874 733 telefon/fax számon, 2016. április 08-ig lehet.

A képzés ára: 2.000,00 dinár/résztvevő                                                    

A képzés nyelve: szerb/magyar