Kategorija: Megtartott képzések

Képzés: Tehetséggondozás a tanórán és a tanórán kívüli foglalkozásokon, 2016.11.19.

Akkreditált képzés

(kat. szám: 924, K3, P:1, 8 pont/1 nap)

2016. november 19. (szombat)

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete:  08:00 óra  

 

Szerzők és előadók: Hangya Jurca Éva, Ulijan Emina, Esztelecki Péter         

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált továbbképzést szervez óvodapedagógusok, osztálytanítók, tanárok és szakmunkatársak számára.

Célcsoport: 1. Osztálytanítók, 2. Tantárgytanítók – általános iskola, 3. Tantárgytanítók – gimnázium, 4. Általános tantárgytanító tanárok – szakközépiskola, 5. Szaktantárgytanító tanárok – szakközépiskola, 6. Felnőttképző pedagógusok, 7. Szaktantárgytanító tanárok az általános és művészeti középiskolákban (balett, zene, rajz), 8. Választott és fakultatív tantárgyakat tanító tanárok, 9. Óvónők, 10. Kollégiumi pedagógusok, 11. Szakmunkatársak az általános iskolában, 12. Munkatársak (pedagógiai asszisztens, segédtanár)

Célok: Felkészíteni a pedagógusokat, hogy felismerjék és gondozzák a tehetséges tanulókat. A tehetséggondozás módszereinek és lehetőségeinek bemutatása.

Témák: Tehetségmodellek, a tehetség fogalma és fajtái, tehetséggondozás a mindennapi oktatásban, tehetséggondozás az idegennyelvek esetében, sportolók tehetséggondozása, az informatikai tehetségek gondozása

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2016. november 15-ig lehet.

A képzés ára: 2.500,00 dinár/résztvevő                                                          

A képzés nyelve: magyar