Акредитовани семинар

(кат. број: 1129, К2, П: 1, 8 бодова, односно 1  дан)  

08.децембар (субота) 2018. г.

Кањижа, Главни трг 9.

Почетак семинара: 9.00 часова  

 

Реализатори семинара су: Чонти Мелина и Чонти Ерне

Поштовани директоре, колеге!

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Кањижа, 08. 12. 2018. године организује акредитовани семинар који је намењен просветним радницима, са циљем стицања нових сазнања путем примене корелације у настави.

Циљна група: васпитач у предшколској установи; наставник разредне наставе, предметне наставе, изборних и факултативних предмета основне и средња школа; наставник у школи за образовање одраслих; наставник у школи за образовање ученика са сметњама у развоју; наставник општеобразовних предмета и стручног предмета у основној/средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне); стручни сарaдник и сарадник у предшколској установи и у школи.

Циљеви: Упознавање са различитим нивоима дрвeта живота. Откривање путева међу световима у нашим животима. Упознавање са становницима одређених нивоа и схватање њихових особина. Упознавање присутних са симболиком дрвeта живота. Стварање нашег сопственoг дрвeта живота у приповеци, у цртежима, у играма и у песмама. Упознавање наше деце и нас самих преко приповетке.

Теме програма: „Дрво  израсло до неба“ варијације ове приповетке; Приказ нивоа дрвета; Дрво у народним приповеткама; Дрво у нашем свакодневном животу: у народној традицији, у предметима, у исхрани, у природи, на цртежима, у песмама…; Групни рад: креирање заједничке приповетке, и цртање дрвета живота; Квиз; Украшавање мајице са симболима дрвета живота; Домађи задатак: обрађивање приповетке „Дрво  израсло до неба “ у настави и слање аутору припрема, цртежа, слика као доказ усвојених метода рада.

Учесници семинара треба да понесу једну мајицу за украшавање.

Уз приложени формулар пријаве можете слати на маил адресу: rckanjiza@kanjiza.rs и лично на телефон/фаx:  874 733, до 03. децембра 2018. године.

Цена семинара/по учеснику: 2.000,00 динара                                       

Језик семинара: мађарски

Categories: Képzések

hu_HUMagyar