Akkreditált képzés

kat. broj: 150, K4, P: 4, 8 bodova, odnosno 1  dan

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

26. oktobar ( subota) 2019. g.
A képzés kezdete: 09:00 óra

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs i lično na telefon/fax:  874 733, do 21. oktobra 2019. godine.

Cena seminara/po učesniku: 2.500,00 dinara                                

A képzés nyelve: szerb

Szerzők és előadók: Vesna Mađarov, pedagog i direktor, trener asertivne komunikacije; Jovana Milićev Radišić psiholog, stručnjak za bihevijoralnu analizu, Milan Bojanić,  eksterni evaluator sa međunarodnom licencom, prosvetni savetnik u penziji.

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Kanjiži organizuje akreditovani seminar sa ciljem stvaranja uslova za timski rad nastavnika kroz poboljšanje komunikacije i prihvatanje saradnje kao ključnog faktora osiguranja kvaliteta rada u ustanovi.

Célcsoport: nastavnik razredne nastave, nastavnik predmetne nastave – osnovna škola, nastavnik predmetne nastave – gimnazija, nastavnik opšteobrazovnih predmeta – srednja stručna škola, nastavnik stručnih predmeta – srednja stručna škola, nastavnik u školi za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju, nastavnik u školi za obrazovanje odraslih, nastavnik opšteobrazovnih predmeta u srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne),nastavnik stručnog predmeta u osnovnoj/srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne), nastavnik izbornih i fakultativnih predmeta,vaspitač u predškolskoj ustanovi, medicinska sestra – vaspitač, vaspitač u domu učenika, stručni saradnik u predškolskoj ustanovi, stručni saradnik u školi, saradnik (pedagoški andragoški asistent i  pomoćni nastavnik).

Célok: Pokretanje novih oblika saradnje u ustanovi. Osposobljavanje polaznika za timski rad. Identifikovanje individualnih mogućnosti za doprinos timskom radu. Trening malih timova. Upoznavanje novih mogućnosti zajedničkog rada i korelacije nastavnih sadržaja. Obuka za primenu komunikacijskih veština u svakodnevnom radu.

Témák: Značaj saradnje, korelacije nastave i timskog rada u ustanovi; Saradnja u okviru grupe i rešavanje zadatka (radionica) Timski rad u ustanovi; Asertivna komunikacija značaj, mogućnosti za rešavanje konflikata; Asertivna komunikacija – rešavanje problemskih situacija

Kategória: Képzések

Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU

Copyright© 2018 RCKanjiza.edu.rs | Redesigned by Igor
hu_HUMagyar
sr_RSSrpski jezik hu_HUMagyar