Akkreditált képzés

kat. broj: 124, K4, P: 4, 8 bodova, odnosno 1  dan

14. decembar (subota) 2019. g. 

A képzés kezdete: 09:00 óra 

Magyarkanizsa, Fő tér 9.

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs i lično na telefon/fax:  874 733, do 11. decembra 2019. godine.

Cena seminara/po učesniku: 2.500,00 dinara                                

A képzés nyelve: szerb  

Szerzők és előadók: Vesna Mađarov, pedagog i direktor, trener asertivne komunikacije; Jovana Milićev Radišić psiholog, stručnjak za bihevijoralnu analizu, Milan Bojanić,  eksterni evaluator sa međunarodnom licencom, prosvetni savetnik u penziji.

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!

Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Kanjiži organizuje akreditovani seminar sa ciljem jačanja kapaciteta zaposlenih za timski rad, realizaciju projekata, ostvarivanje standarda i obrazovno-vaspitnih ciljeva.

Célok: Razvoj komunikacijskih veština; Uvežbavanje asertivne tehnike i razumevanje emocionalne pismenosti; Osposobljavanje polaznika za prevazilaženje kriza u timskom radu; Obuka za rešavanje problema u međuljudskim odnosima (trening).

Témák: Mogućnosti za poboljšanje saradnje zaposlenih u ustanovi. Stilovi komunikacije (radionica). Asertivna prava – razumevanje i prihvatanje. Manipulacija. Uslovi za uspešan rad tima. Sukobi i krize u timu. Ometajući faktori za asertivno ponašanje.

Célcsoport: nastavnik razredne nastave, nastavnik predmetne nastave – osnovna škola, nastavnik predmetne nastave – gimnazija, nastavnik opšteobrazovnih predmeta – srednja stručna škola, nastavnik stručnih predmeta – srednja stručna škola, nastavnik u školi za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju, nastavnik u školi za obrazovanje odraslih, nastavnik opšteobrazovnih predmeta u srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne),nastavnik stručnog predmeta u osnovnoj/srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne), nastavnik izbornih i fakultativnih predmeta,vaspitač u predškolskoj ustanovi, medicinska sestra – vaspitač, vaspitač u domu učenika, stručni saradnik u predškolskoj ustanovi, stručni saradnik u školi, saradnik (pedagoški andragoški asistent i  pomoćni nastavnik).

Kategória: Képzések

Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU

Copyright© 2018 RCKanjiza.edu.rs | Redesigned by Igor
hu_HUMagyar
sr_RSSrpski jezik hu_HUMagyar