Poštovana/i,

Sa velikim zadovoljstvom, pozivamo Vas na četvrtu akreditovanu konferenciju Mreže RC i CSU Srbije, pod nazivom

„Aktuelnosti u obrazovnom sistemu Republike Srbije 2“.

Osam regionalnih centara i centara za stručno usavršavanje, okupljeni u udruženje Mreža RC i CSU Srbije, pozivaju Vas da se prijavite za učešće na trodnevnoj konferenciji:

„Aktuelnosti u obrazovnom sistemu Republike Srbije 2″(stručni skup je zvanično akreditovan od strane ZUOV – a i donosi učesnicima 2 boda)

Četvrta konferencija i Sajam obrazovanja, biće održani 14, 15. i 16. oktobra 2019. godine,, u Vrnjačkoj Banji, u hotelu „Cepter“ (bivši hotel „Zvezda“).

Ciljnom grupom su, pored direktora, obuhvaćeni svi profili nastavnika i vaspitača, kao i sekretari.

Kotizacija za konferenciju iznosi 6.900 dinara i obuhvata radni materijal, osveženje na pauzama i sertifikat o pohađanom stručnom skupu.

Programske aktivnosti konferencije počinju 15. oktobra, dok će 14. oktobra organizovati prijavljivanje i registracija učesnika.

Prijavu za učešće na konferenciji možete izvršiti isključivo OVDE

Rok za prijavu za učešće na konferenciji je 11. oktobar 2019. godine

Sve ostale bitne informacije o konferenciji, načinu prijave, izdavanju računa i uplate kotizacije, možete naći u Pozivnom pismu i agendi, koje Vam šaljemo u prilogu ovog imejla.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Napomena: Onlajn prijava će biti završena tek nakon popunjavanja svih predviđenih polja. Nakon završene prijave, putem imejla, stići će Vam račun, koji će prethodno biti registrovan u Centralnom registru faktura.

Agenda konferencije

Pozivno pismo konferencije

sr_RSСрпски језик