Akkreditált képzés
(kat. szám: 1130, K1, P:1, 16 pont/2 nap)

27-28. mart (petak – subota) 2020. g.
Magyarkanizsa, Fő tér 9.

A képzés kezdete pénteken: 15.00 óra, szombaton 08.00 óra

Jelentkezni a mellékelt adatlapon a rckanjiza@kanjiza.rs e-mail címen, vagy személyesen, a 024/874 733 telefon/fax számon, 2020. március 23-áig lehet.

A képzés ára: 4.000,00 dinár/résztvevő

A képzés nyelve: magyar

Szerzők és előadók: Csonti Melinda, Csonti Ernő

Tisztelt igazgató, tisztelt kollégák!


A magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ akkreditált továbbképzést szervez 2020. március 27-28-án óvónők, osztálytanítók és szaktanárok számára, melynek célja a tantervben szereplő mesék hagyományainkon alapuló, mégis újszerű feldolgozása.

Célcsoport:

óvónők, tanítók, tanárok az általános- és középiskolában, speciális iskolában tanító tanítók és tanárok, szabadon választott és fakultatív tantárgyakat tanító tanítók és tanárok, osztályfőnökök az általános- és középiskolában, diákotthonban tanítók, művészeti iskolában tanító tanárok, szakmunkatársak az óvodában és az általános- és középiskolában, felnőttoktatásban tanítók.

Célok:

A tanárok és tanulók számára érdekesebbé és érthetőbbé tenni a meseelemzési-és feldolgozási órákat a megismert módszerekkel. A pedagógust felkészíteni az új információk gyakorlati alkalmazására a tanítási órákon, mint amilyen az individuális- és csoportmunka, a játékok és gyakorlati munka a tanításban, aktív tanulás- és tanítás.

Témák:

A mese típusainak bemutatása; Szólások a mesében; A népmesei szereplők viselkedésének a bemutatása; A népmesei helyszínek bemutatása; Meseelemzés 1. 2. 3. 4. osztályban; Mesefeldolgozás és elemzés csoportmunkában: feldolgozási ötletek (szerepjátékkal, bábbal, rajzzal, meséléssel több szemszögből); Házi feladat (4 órában): egy mese feldolgozása a tanításban.

A résztvevők hozzák magukkal az olvasókönyvet, amelyből tanítanak

Kategória: Képzések

Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU Mreza RC i CSU

Copyright© 2018 RCKanjiza.edu.rs | Redesigned by Igor
hu_HUMagyar