Akreditovani seminar

(kat. broj: 1125, K3, P: 1, 8 bodova, odnosno 1  dan)  

16.mart (subota) 2019. g.

Kanjiža, Glavni trg 9.

Početak seminara: 9.00 časova  

Prijave možete slati na mail adresu: rckanjiza@kanjiza.rs i lično na telefon/fax:  874 733, do 11. marta 2019. godine.

Cena seminara/po učesniku: 2.000,00 dinara

Jezik seminara: mađarski

Realizatori seminara su: AGOTA TOT, profesor u Gimnaziji za talentovane učenike Deže Kostolanji u Subotici, predmeti: mađarski jezik i književnost. SILVIA FARAGO, profesor u Gimnaziji za talentovane učenike Deže Kostolanji u Subotici, predmet: biologija, profesor u Gimnaziji Svetozar Marković u Subotici, predmet: biologija. PIROŠKA TOLNAI VARGA, profesor u Gimnaziji za talentovane učenike Deže Kostolanji u Subotici, predmeti: mađarski jezik, retorika i besedništvo, uvod u opštu lingvistiku.

Poštovani direktore, kolege!

Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža, 16. 03. 2019. godine organizuje akreditovani seminar koji je namenjen profesorima u gimnazijama i srednjim stručnim školama.

Cilјna grupa: Nastavnik predmetne nastave – gimnazija, Nastavnik opšteobrazovnih predmeta – srednja stručna škola, Nastavnik stručnih predmeta – srednja stručna škola, Nastavnik opšteobrazovnih predmeta – u srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne), Nastavnik stručnog predmeta u osnovnoj/srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne), Stručni saradnik u školi.

Cilјevi: osposoblјavanje nastavnika za vaspitno delovanje na formiranje i razvoj samopouzdanja učenika. Razvijanje komunikacionih veština nastavnika, za dobro slušanje, spoznavanje nekritičkih (iskrivlјenih) uverenja koja utiču na sposobnost nastavnika da deluje vaspitno na učenike, sposobnost da zadobije poverenje učenika.

 

Teme programa: Nastava zasnovana na ličnosti učenika, veštinama, rešavanju problema, uklјučivanju ličnog iskustva i prenošenju znanja.

sr_RSСрпски језик